Monday, July 25, 2011

Holdem Manager 2

Vakar teko išbandyti naujojo Holdem Manager 2 beta versiją. Negaliu konkrečiai pasakyti patiko ji man ar ne, verta senąjį HEM keisti į naują ar ne. Naujuoju Holdem Manager naudojausi tik pusdienį taigi visų pasikeitimų ir atnaujinimų pajusti nespėjau. 

Kaip gauti Holdem Manager beta versiją? Aš šeštadienio vakarą užsukau į holdemmanager.com pasižiūrėti ar nėra kokių nors Holdem Manager atnaujinimų. Mano dėmesį atkreipė užrašas puslapio viršuje, kuris siūlė pareikšti norą gauti Holdem Manager beta serial key. Paspaudžiau užrašą ir gavau pranešimą, kad esu eilėje laukiančiųjų gauti šį serial key. Sekmadienio rytą patikrinęs elektroninį paštą jau radau laišką, kuriame buvo serial key ir nuoroda iš kur parsisiųsti HEM2.

Parsisiunčiau ir sklandžiai prisiregistravau. Tikėjuasi, kad labai ilgai užtruks handų importavimas, tačiau naujasis HEM maždaug milijoną handų importuodamas užtruko mažiau nei dvi valandas. Kol truko importavimas pasidomėjau, kas naujo bus tame naujame HEM.
HEM forume radau tokį postą:

"We will be releasing more details and videos shortly, the initial public release intentionally held back specific details, there are actually a lot of new features, just to name a few in no particular order that i can talk about:
Iphone app
Vastly improved speeds for importing and running reports
Lots of new features that make it much easier to use HUD inlcuding the new visual mini chart huds which are very helpful for beginners
Import from PT3 and HM1
Export and Import filters
HM2 Widgets and HM2 TV
Interactive Help
HM Sync
Lots of new reports
Lots of new stats
Vastly improved filters
Improved tournament support and tournament tagging system
Session tools which give you live tools to help you while playing
Line Explorer to drill down and review villains lines
Integrated Notecaddy notes system - Extremely powerful
More visual graphs and new 3 window layout to see more without having to switch tabs
Improved replayer features including equity graph, sharing and uploading of hands and more.

 And lots more to look forward to......."


Jeigu norit pasiskaityti plačiau, išsamų straipsnį galite rasti čia.

Tačiau pusdienį pažaidęs su naujuoju Holdem Manager 2  vistiek grįžau prie senojo HEM. Kodėl?
Naujasis HEM naudojo žymiai daugiau mano kompiuterio resursų, ir akivaizdžiai jautėsi, kaip kompiuteris sulėtėjo. Nors man ir patinka naujovės, tačiau nusprendžiau negaišti laiko reguliuojant įvairius nustatymus, o tiesiog sugrįžti prie senosios programos, kurioje viskas paprasta, pažįstama ir aišku. Nemanau jog žaisdamas su naująja programa turėčiau didesnį pranašumą, nei žaisdamas su senąja. Todėl pasirinkau paprastesnį variantą. Manau, kad ateityje vistiek teks įsigyti naująjį HEM, tačiau kol kas nematau jokio reikalo keisti savo HEM į naujesnę versiją.