Monday, January 2, 2012

2011 metų apžvalga

Sveikinu visus su naujais metais. Linkiu daug, daug sėkmės. Šiandieniniame įraše pabandysiu apžvelgti kas įvyko per 2011 metus, bei pabandysiu suformuluoti tikslus 2012 metams. Metai prabėgo greitai, tačiau tikrai nemažai nuveikiau per juos.


2011 sausis: Kiek pamenu metus pradėjau žaisdamas NL5 full tilte. Jau mėnesio viduryje pradėjau žaist NL10. Žaidžiau ne tik cashą, bet ir HU stg ($5 ir $10). Sekėsi visai neblogai.
Vasaris: jau masčiau apie šūvius į NL25, tačiau reikalai nesiklostė taip gerai, kaip sausį, tad šį planą teko atidėti ateičiai. Taip pat vasarį pasikeitė narystės sąlygos LSPF ir į šią federaciją jau galėjo registruotis nauji nariai nuo 18 metų.  Vasario gale žaidžiau savo pirmą gyvą turnyrą. Nepamenu, kaip jis vadinosi, bet bet čia buvo Dviejų Karalių atidarymo turnyras. Pamenu kritau antroj dienoj ir buvau labai patenkintas nauja patirtimi.
Kovas: šį mėnesį įvyko lūžis. Pavyko nuversti $5 multientry deep stack turnyrą Full Tilte. Laimėti $2.2k ženkliai papildė mano bankrollą. Nors ir laimėjau visai nemažai, nepuoliau žaisti aukštuose limituose. Kaip ir planavau pradėjau žaist NL25.
Balandis: Kadangi kovą žaist NL25 sekėsi visai neblogai, todėl nusprendžiau balandį pradėti NL50 lygyje. Čia jau nebesisekė taip gerai. Po šiokio tokio nuosmukio nusprendžiau grįžt į NL25 ir toliau tobulėti šiame lygyje.
Jeigu gerai pamenu balandį prasidėjo visos tos nesąmonės JAV ir užlūžo Full Tiltas. Džiaugiuosi, kad spėjau cashoutinti nemažą dalį bankrollo ir full tilte liko ne tiek ir daug tų pinigų.
Dabar tiksliai nepamenu ar balandį ar gegužę patekau į LSPF turnyro "Vieneri metai po..." finalinį stalą ir laimėjau auksinį tūzą.
Gegužė: Įsimintiniausias šio mėnesio įvykis buvo auksinių tūzų turnyras, kurį man pavyko laimėti. Prizas buvo pakuotė į Eureka pokerio turo etapą Bulgarijoje.
Birželis:  Šio mėnesio gale važiavau į laimėtą turnyrą Bulgarijoje. Prisipažinsiu buvo nerealu... Buvau mažiausiai patyręs pokerio žaidėjas iš gausaus lietuvių pokerio žaidėjų būrio. Tačiau per tą savaitę įgavau be galo daug motyvacijos ir patirties pokeryje. Iki tol pokerį žaidžiau savo malonumui, tačiau Bulgarijoje sau pasakiau: "Štai ką aš noriu veikti..." Ir pradėjau pokeriu domėtis gerokai aktyviau.
Liepa ir rugpjūtis: šie mėnesiai buvo atostogų ir aktyvaus grindinimo mixas. Pasikrovęs motyvacijos Bulgarijoje per vasarą sužaidžiau ~200k handus NL25 full ring ir supratai, kad ką nors galiu ir nuveikt su tuo pokeriu.
Rugrėjis: Dėl prasidėjusių mokslų ir kitų priežasčių ženkliai sumažėjo laikas pokeriui. Ir nieko naujo ką galėčiau paminėti šį mėnesį neįvyko.
Spalis: Buvau nuvykęs į kelis nedidelius komercinius turnyrus Rygoje, pakeičiau gyvenamą vieta, dabar galiu daug laisviau ir patogiau žaisti.
Lapkritis: Pirmą kartą samdžiau pokerio trenerį. Mečiau PokerStars ir persikėliau į mažesnę pokerio platformą. Tai buvo vienas iš geriausių sprengimų šiais metais. Žaidžiu NL50 full ring.
Gruodis: Toliau žaidžiu NL50 full ring.

Apibendrinęs metus esu patenkintas savo progresu. Nuo NL5 iki NL50 per metus. Iš žaidimo dėl pramogos pokeris pavirto į žaidimą dėl pinigų. Dabar pagrindinės mano pajamos yra iš pokerio. Metai tikrai buvo sėkmingi.
Esu dėkingas Lietuvos Sportinio Pokerio Federacijai. jeigu nebūčiau dalyvavęs šioje veikloje tikriausiai viskas būtų susiklostę visai kitaip. Dalyvavimas federacijos veikloje sudomino gyvu pokeriu, be to vienas įsimintiniausių šių metų įvykių, kelionė į Bulgariją irgi LSPF laimėjimas. Federacijos reiktinge metus baigiau dešimtoje vietoje, nors sužaidžiau tik aštuonis turnyrus iš dvylikos. Esu labai patenkintas šiuo pasiekimu.

Na, o ateinantiems metams didelių planų ir tikslų neturiu. Ir toliau stengsiuosi tobulėti. Šiais metais tikiuosi įstvirtinti NL100 lygyje, o jei pavyks gal žaisti ir aukščiau. Artimiausius žingsnius NL100 planuoju žengti šio mėnesio pabaigoje arba kito pradžioje. Prieš tai noriu dar turėt kelias mokymo sesijas su savo pokerio treneriu, pataisyt kelis leaks'us ir tada jau labiau užtikrintas planuoju bandyt žaisti aukščiau.