Tuesday, October 25, 2011

Pagaliau prisiruošiau...

Pagaliau, pagaliau prisiruošiau ir pradėsiu "coachintis". Jau senai, senai planavau, norėjau bet kažkodėl niekaip neprisiruošiau pagalbos kreiptis į profesionalus. Tačiau pastarųjų dienų rezultatai privertė susimastyti ir pagalvoti apie tai ką jau senai planavau padaryti.
Nežinau kodėl, tačiau NL50 barjeras man yra sunkiai peržengiamas. Žaisdamas nejaučiu didelio skirtumo tarp NL25 ir NL50, tačiau pasižiūrėjus rezultatus skirtumas yra akivaizdus. Pabandysiu viską parodyt vizualiai. Čia mano pokerstars grafikų duomenys yra berods nuo gegužės, kai po juodojo penktadienio nebegalėjau žaisti full tilt.
NL25 grafikas:

Na, o čia NL50  grafikas. Skirtumas akivaizdus.


Peržėjęs šį įrašą supratau, kad jis nieko naujo ir nieko naudingo nepasako. Tiesiog norėjosi padaryti tokį paveiksliuką "Prieš ir Po". Dedu daug lūkesčių, kad šios pamokos su treneriu padės patobulinti savo žaidimą, pakeisti kreivės judėjimo kryptį ir įsitvirtinti šiame lygyje.

2 comments:

  1. Tikėkimės tau tikrai padės coachingas ir pradėsi stabiliau nl50 žaist :)

    ReplyDelete
  2. Na tikėkimės. Jau po pirmos sesijos kurioje aptarėme mano leaks'us susidariau vaizdą ką darau blogai ir bandau tai taisyti. Kitoje sesijoje analizuosim mano zaidimą iš vaizdo įrašo, kurį jau įrašiau. Manau, kad reiks postflop žaidimą taisyt...

    ReplyDelete