Tuesday, March 29, 2011

Įspūdžiai iš Kauno

Na pagaliau radau laisvą monutę ir šiek tiek noro apžvelgri prabėgusį savaitgalį. O savaitgalis tikrai buvo smagus. Daug pokerio, alus ir gera kompanija. Mano tikslai nebuvo aukšti, tačiau jie buvo įgyvendinti su kaupu. Na, o dabar pabandysiu trumpai apžvelgti turnyrą Kaune.
Pirmoji diena buvo sunki. Stalas buvo gana stiprus ir žetonų pilių kaip Vilniaus Dviejų Karalių LSPF turnyre susikrauti nepavyko. Jau nuo pat turnyro pradžios stengiausi žaisti gana agresyviai iš pozicijos. Po truputį didinau savo stacką, tačiau daug žetonų praradau hande su AK. Dabar tiksliai nepamenu to hando, tačiau mano priešininkas raisino ir midle possetion, aš iš vėlyvos pozicijos jį tribetinau. Jis pacallinio. Flopas žemas kažkas panašaus į 568r. Oponentas chech, aš nusprendžiau cbet. Priešininkas call. Turn K. Priešininkas check, aš ~3/4 poto raise ir priešininkas call. River T. Priešininkas all in. Ilgai galvojau ir norėjau callinti, man tai pasirodė labai panašu į blefą, tačiau nusprendžiau nerizikuoti ir nusimesti. Likau su ~13k ir jaučiausi užtiltinęs. Iki pertraukos stengiausi žaisti kuo mažiau rankų. Po pertraukos susikaupiau ir radau progą stacką pasikelti iki ~27k su dviem porom limpintam pote. Na likusią dienos dalį mano stackas svyravo nežymiai ir dien baigiau vos su 25k.
Antrą dieną pradėjau gerai nusiteikęs ir labai greitai spėjau susikrauti stacką kuris vienu metu siekė beveik 100k. Tačiau dienos pabaigoje padariau nemažai klaidų, kuriomis pasinaudoję mano varžovai atėmė iš manęs dalį žetonų ir dieną baigiau su 56k.
Trečią dieną turėjau apie 12bb ir liko vienintelė strategija: push/fold. Pavyko pasiimti vieną banką reraisinus vieną priešininko raisą, tačiau finalinė ranka buvo A6s. Velyvoje pozicijoje gavau šitą ranką, iki tol niekas prieš mane dar nebuvo įlipęs į banką. Todėl stūmiau all in ir tikėjausi, kad pavyks pasivogti blindus ir ante, tačiau mane pacallino ir sb ir bb. Vienas turėjo JJ, o kitas AQ. Taip ir pasibaigė mano turnyras...

Friday, March 25, 2011

Lekiu į Kauną

Na ką, galvoju reikia bent jau trumpą įrašą į šį blogą apie kelionę į Kauną parašyt. Kaip iš pirmo sakinio jau tikriausiai supratote, rytoj važiuoju į Kauną į LSPF turnyrą. Nors esu dalyvavęs tik viename LSPF neregioniniame turnyre, tačiau man labai patiko. Tikiuosi ir turnyras Kaune nenuvils.Trys dienos pokerio, alaus ir kitokių nesamonių kitame mieste - skamba viliojančiai. Kaune greičiausiai interneto neturėsiu, tačiau kaip seksis planuoju informuoti per twitter telefonu. Na, o kaip bus pamatysim. Išsamesnį įrašą apie kelionę planuoju parašyt kada nors kitą savaitę, kai pailsėsiu po savaitgalio ir atsiras noras rašyt. Taigi palinkėkit man sėkmės...

Thursday, March 17, 2011

SBLGA twitter'yje

Kas lankėtėse pastaruoju metu šiame bloge, tai turėjote pastebėti dešinėje pusėje esančią skiltį "Twitter updates".Taigi čia atsiras visokios smulkios naujienėlės, apie kurias neverta rašyti į patį blogą.
Beje pats pirmą kartą naudoju twitter ir galiu pasakyti, kad man patinka matyti ką twittina kiti žaidėjai. Beje ir pačiam dalintis savo mintimis visai įdomu.
O vakar naktį sugalvojau sukurti sblga logotipą. Gavosi nevisai toks kokio norėčiau, tačiau man patinka. Kai turėsiu daugiau laiko pabandysiu pataisyti kaikurias klaidas. O prie logotipo pabandžiau priderinti ir svetainės dizainą. Ką manot?

Pirmas postas lietuviškai

Labas vakaras visiems. Gavau daug jūsų nusiskundimų dėl mano blogo kalbos. Na ir pagalvojęs, bei pasižėjęs į blogo lankymo statistiką nusprendžiau, kad tęsiu šio blogo rašymą lietuvių kalba. Na tikiuosi, kad dabar mane lengviau suprasit. Gimtąja kalba tikrai bus lengviau dėstyt mintis.
Na dabar mastau ką tame pirmajame poste parašyt... Manau puikiai tiks mano ateities tikslai daugiau ar mažiau susiję su pokeriu.
Vis dar džiūgauju visai nesenai pirmu savo laimėtu turnyru. Tai buvo tikrai geras postūmis stengtis tobulėti pokeryje. Na pagaliau mano bankrollas leidžia man išbristi iš micro limitų. Dabar žaidžiu 4-6 stalus NL25 6-max ir $20 HU stg. Na pamažu artėjame prie posto pradžioje mano minėtų tikslų.
Dabar mano tikslai šiek tiek skiriasi nuo prieš tai buvusių. Na tikslas nr 1 yra sulošti apie 20k handus NL25 ir pasižėt kaip man čia sekasi. Kadangi bankrollas man leidžia kilt limitais jau dabar, tai jeigu sulošęs tuos 20k handus būsiu bent jau pliuse ir jausiuosi konfortabiliai, bandysiu kilt į NL50. Na dabar NL25 esu sulošęs apie 3k handų sekasi trikrai neblogai ir jaučiuosi gana konfortabiliai.  Na HU stg irgi norėčiau $20 limite sulošt bent kokia 50 turnyrų ir tada bandyt kapotis $30 limite. MTT kolkas bandysiu nelyst aukščiau $10, paskui gal drąsiau jausiuosi ir didesnius žaist pradėsiu.
Gal daug kam keistai ar juokingai skamba mano šitos rašliavos apie tikslus ir panašiai. Tačiau man pokeris yra pramoga ir aš į jį žiūrių kaip į kokį video žaidimą kuriam sieki kokių nors "milestones" ar sieki nugalėti kokį priešininką. Tai man ir daro šį žaidimą įdomiu. Na dar galimybė užsidirbti ant alaus ar pan,
Kadangi šeštadienį laikysiu egzaminą. Tai dabar ruošiuosi ir užsibrėžiau tikslą iki šeštadienio nežaist pokerio, o tą laiką skirt pasiruošimui egzaminui. Na ką iki kito karto. O aš einu virt kavą ir grįžtu prie integralų...

Blog changes

Hello everyone, this post is probably the last post in English. I check the stats of this blog. And I saw that ~90% of people who come here is from Lithuania. Besides lots of people telling me that they would like to see this blog in Lithuanian language. So I will start wright this blog in Lithuanian, but this is not my final decision. If you want to see this blog in English please wright comments. And I will think about this again.

Sunday, March 13, 2011

Hello everyone, today I would like to post a quick post. On Friday night I finally won a tournament. Doesn't matter that buyin was only $5, but $2200 winning seems solid for me. I was first from 2500 players...  Feels good. Strange, but two days before this tournament, I was playing identical tournament and I reach a final table, but finish tournament in 7th place. I don't have what to say more... Oh, this is my this month tournament graph...
I am very excited, finally I could finish with micro stakes...